(15-04-2016) Τη Δευτέρα 18.04.2016 και ώρα 18:30, στα πλαίσια του Π.Μ.Σ. «Οργάνωση & Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών & Επιχειρήσεων» θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή διάλεξη της Δρ. Σοφίας Αναστασίου

Τη Δευτέρα 18.04.2016 και ώρα 18:30, στα πλαίσια του Π.Μ.Σ. «Οργάνωση & Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών & Επιχειρήσεων» θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή διάλεξη της Δρ. Σοφίας Αναστασίου, με θέμα: «Αρχές Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού: Η Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού της εκπαίδευσης».

Προσκεκλημένη Ομιλήτρια: Δρ. Σοφία Αναστασίου

Η Σοφία Αναστασίου είναι Καθηγήτρια Εφαρμογών στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Είναι απόφοιτη του King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και κάτοχος Μεταπτυχιακού (Middlesex University Business School, UK) και Διδακτορικού Διπλώματος (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει εργασθεί σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία με κύριο έργο στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2006 διδάσκει το Μάθημα «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού» στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και από το 2012 είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Το πρόσφατο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει το βιβλίο “Αρχές Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού: Η διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού της εκπαίδευσης” (2013), Εκδόσεις Gutenberg.